OVER MIJ

GRAFISCH ONTWERP
Dat we absoluut in het leukste vak zitten dat er is, hoef ik u natuurlijk niet te vertellen. Je zal maar bij de afdeling Paperclips van de Deelraad Oost-West-Zuid moeten werken en geen leuke, goeie & mooie dingen mogen maken (à zoveel € per uur ;).

Maar vaak is er qua werkdruk (drukdruk) geen touw aan vast te knopen. Hollen of stilstaan. Hollen én stilstaan. En vaak op het verkeerde moment. Net als er iemand ziek is, een sabbatical heeft, of stiekem ergens aan het solliciteren is.

Daarom heeft eigenlijk elk bureau een MirandaMaakt nodig. Een Miranda die bedenkt, ontwerpt, illustreert en uitvoert. Op afroep. Op het juiste moment. Een Miranda die altijd een paar uurtjes tijd heeft. Die altijd de dingen meteen begrijpt, oppakt en afmaakt. In InDesign, Illustrator, Photoshop et cetera.

Een Miranda die afspraken Maakt en nakomt. Die hoge verwachtingen waarmaakt. Een Miranda die tegen een redelijk uurtarief branden blust, stress reduceert en (even) wereldvrede brengt.

Op deze blog kunt u zien wat MirandaMaakt kan & doet en dan kan/mag u onmiddellijk bellen, faxen, schrijven, mailen en sms’en (postduiven worden geplukt en gaan met honing en marjolein in aluminiumfolie de oven in: 134 minuten, ovenstand 7).

STYLING
Door de jaren heen heb ik diverse styling projecten mogen doen, waaronder fotografie styling en interieur styling. Zie het kopje interieur styling voor verdere informatie.

Miranda van Renswoude
MirandaMaakt
Grafisch ontwerp / styling / interieuradvies
Graaf Florislaan 21
1217 KJ, Hilversum
06 – 23032183
miranda@mirandamaakt.nl
http://www.mirandamaakt.nl
http://www.instagram.com/mirandamaakt
Follow me on Linkedin!  http://nl.linkedin.com/in/mirandamaakt

  1. he lieffie!

   dankje, doet me goed…
   hoop dat je het naar je zin hebt op school en dat je in de toekomst met veel plezier succesvol ook voor jezelf zult gaan werken (of in loondienst, als je maar leuk vind wat je doet!)

   kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s