POSTER ‘SURF DUDE’

poster_surf-dude_a

Mijn nieuwe webshop met geboortekaartjes ben ik aan het uitbreiden, zo heb ik onder andere deze poster gemaakt voor op mijn zoontjes kamer, want door mijn werk als grafisch ontwerper en mijn liefde voor styling blijf ik altijd bezig met veranderen. Mijn zoontje is een echte wildebras die graag op zijn longboard naar school gaat, zo zie ik hem in de toekomst ook nog wel op een surfplank de zee onveilig maken.

  1. Dag Miranda, ik ben al een tijd op zoek naar een stoer bureau voor onze zoon Thijs (11 jaar). Nu kom ik de foto tegen van jouw zoon op een gaaf bureau/tafel, wat ik zoek. Ik wil alleen heel graag een tafel/bureau op wieltjes zodat je hem kan wegrijden als je de enorme wereldkaart helemaal wilt bekijken die op zijn muur zit. Kan jij mij ajb helpen, heb je tips?

    Dank je wel en een fijne avond,

    Diana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s