LOVE MY WORK

Het is een hele tijd geleden dat ik wat geplaatst heb hier, door al het leuke en mooie werk dat ik heb mogen bedenken en maken, is dit erbij ingeschoten. Zo heb ik creatieve voorstellen mogen maken van strategieën, deze mogen verbeelden in moodboards, fotografiestijlen bedacht, concepten mogen doen en  styling van diverse interieurs!

Afgelopen maand heb ik ook eindelijk een grote droom van mij mogen verwezenlijken, namelijk het starten van een webwinkel http://www.saltymilk.nl.

Over al deze leuke dingen later meer! In beeld en tekst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s