ONTWERP HUISSTIJL EN SITE

balanced-energy

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in ‘zicht en inzicht naar je persoonlijkheid’ heb ik een logo, huisstijl en website ontworpen. Ze geven workshops en trainingen op verschillende gebieden in een ontdekkingstocht naar jezelf , je karakter en hoe je je groei kunt ondersteunen. Ze werken volgens een eeuwenoud enneagram. Dit is een cirkel waarin je een bepaald type bent en je telkens ronddraait binnen je eigen type.

Voor het ontwerp van het logo ben ik uitgegaan van de kern (je karakter / persoonlijkheid) Dit is de cirkel / ronding dat ook het symbool is van het enneagram waarin je persoonlijke karaktertrekken zich afspelen en waarin alles beweegt. Dit symbool heb ik gebruikt als balans, de cirkel / kern waarin Balanced Energy centraal staat. Ieder mens heeft persoonlijke energie, persoonlijke eigenschappen, die per persoon verschillend zijn. Die energie beweegt en wordt taalkundig gezien als een eigenschap die nodig is om effect te veroorzaken. Dit komt terug in de visualisatie en kleurkeuze van het logo voor Balanced Energy. Deze is spannend, dynamisch, stralend en energiek.

Voor het ontwerp van de site heb ik het enneagram als basis genomen. Dit is als een ‘routebeschrijving’ in de achtergrond verwerkt en leid je zo door het menu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s