ONTWERP HUISSTIJL MAISON MAISON

Voor een nieuw bedrijf dat onderhoud aan woningen en tuinen doet, heb ik een huisstijl ontworpen. Voor het ontwerp van het logo ben ik uitgegaan van de basis hoe woningen in oorsprong ontstaan zijn en waar huizen van gebouwd werden. De eerste huizen zijn waarschijnlijk gebouwd van leem dat op gevlochten dunne houtstammen, tenen genoemd, werd -aangebracht. Later kwamen er geheel houten huizen van gezaagde planken, en nog later werden huizen van baksteen gebouwd. In het logo heb ik daarom vergroot de materialen in de letters MAISON MAISON terug laten komen. Dus hout, leem, baksteen, dakpannen, beton etc. maar ook uitvergrote elementen uit de natuur (tuin) komen hierin terug.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s