KICK-OFF FC

Voor de strategische kick-of van Friesland Campina moest een gadget/uitnodiging bedacht/ontworpen worden. De kick-off vond plaats in De Kas in Amsterdam. De slowcooker symboliseert  alle belangrijke feiten, ideeën en gedachtengangen van de betrokkenen die samen tot een allesbepalende aanpak leiden. De slowcooker is als een ‘kadootje’ ingepakt in kraftpapier en met keukentouw is de uitnodiging hieraan bevestigd. (copy: Eddie van Groningen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s