PARIJS: MERCI!

Het huidige economische klimaat dwingt ons om selectiever te shoppen. Heb ik het wel nodig? Kan ik het ergens anders goedkoper krijgen, betere kwaliteit, is het uniek, past het wel bij mij, waar komt het vandaan en is het wel verantwoord. De uitvinders van Merci hebben het begrepen, Merci is zo’n creatieve plek waar je met een gerust hart kunt shoppen… Marie-France en Bernard Cohen doneren alle winst (na breaking even) naar een co-op voor jonge vrouwen in Madagascar. Een aantal weken geleden heb ik deze concept store* bezocht. Een creatieve winkel voor design, mode, interieur en trends. Steeds wisselend in collectie, echt een must om heen te gaan als je in de buurt bent.

*”Concept store” is een winkel die zich onderscheid in een mix van merken en een verscheidenheid aan producten (fashion, meubels, design, art, food, speelgoed, enz.) Het is een beleving die wordt verkocht. De winkel is altijd in beweging en daardoor uniek/innovatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s