ART-DIRECTION CUORE FELICE

In Castellum Houten worden veel woningen gerealiseerd. Voor de appartementen heb ik in samenwerking met Jan Possel concepten ontwikkeld en de vormgeving van diverse items gedaan, zoals het verkoopmagazine en de site (www.castellumwonen.nl). Het geheel word gebouwd in Italiaanse stijl met binnentuin en markt om de hoek.

Voor het magazine heb ik als uitgangspunt Italië gebruikt, met rood-wit geblokte kleden op houten tafels waarop de diverse mooie dingen uit het Italiaanse leven gepresenteerd worden; Italiaanse gadgets, interieurideeën etc… dit heb ik in alles doorgevoerd zoals het omhulsel waarin het magazine zit is een heuse pizzadoos. Als extra idee en sfeermaker een cd met Italiaanse muziek. Ook heb ik de redactie en tekst gedaan van de site en diverse artikelen in het magazine, zie hieronder het resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s