ONTWERP / HUISSTIJL THEDUTCH

Voor een nieuw reclamebureau heb ik het logo en de huisstijl mogen bedenken / ontwerpen. De naam van het bureau is THEDUTCH. Terug naar je roots is wat vele mensen nu willen / graag zien, de reden hiervoor zijn de vele veranderingen in de afgelopen 10 jaar, ik heb daarom gebruik gemaakt van de typisch hollandse kleuren rood/wit en blauw. Het logo bestaat uit een ‘schild’ dat op zijn kant de ‘D’ van THEDUTCH vormt. ‘Achter’ het schild de Nederlandse leeuw.

Iedere persoon die bij THEDUTCH werkt krijgt een rood visitekaartje (maar ook een witte en een blauwe) waarvan het logo op de voorzijde met een spotvernis verrijkt is. Zo kun je random het kaartje dat je leuk vind uitdelen.

Ook is er van elke kleur briefpapier. Als extra items heb ik een lakstempel ontworpen, stickers en de site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s