GEHEIME VALENTIJN…

Met Valentijn heb ik mijn klanten verrast met een groot Valentijnshart. Het geheel werd in een pakket met felroze label verzonden en bijgaande brief:

Lieve maryse,

Heb jij dat nou ook wel eens? Dat je ’s ochtends beneden komt en je partner heeft al een heerlijk ontbijtje gemaakt? Dat in de file in de auto naast je vriendelijk naar je wordt geknikt? Dat die ene van het magazijn de deur voor je openhoudt? Dat de poes zich plotseling spinnend op je schoot nestelt? Dat de buurman voor de deur staat met zes sterappels van eigen boom?

Gelukkig.

Dan weet je dat het echte leven hart is. Ja, met de t van tevredenheid, tederheid, toewijding en tralalala.

Maria Rodriquez uit Titicaca in Bolivia heeft het ook begrepen. Die maakt met haar hele gezin uitbundige harten van plastic en bamboe. Voor feest, binnen en buiten. En natuurlijk voor een beetje brood op de plank, ook hartstikke belangrijk.

Het leek mij een toepasselijk Valentijnscadeautje voor jou. Natuurlijk weet je feilloos wie deze Valentijn is. Felle kleurtjes, bijzondere vormgeving, precies binnen de deadline en de hartelijkheid zelve. ???????????????? Nou, bel dan maar 06 – 23032183.

Hartelijke groet!

  1. Hoi Miranda,

    ik hoop dat je je altijd vast zal houden aan de sterke kleuren die vaak terugkomen in jouw concept en waarmee je jezelf onderscheid van heel veel anderen. Je doet net iets meer, net iets anders en dan ook nog binnen tijd en budget? Je bent dus gewoon goed, of moet ik zeggen een van de beste?

    Hartelijke groet,

    Mark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s