TOSCAANS SAENDELFT CONCEPTEN

In Noord-Holland (Saendelft) worden nieuwbouwwoningen gerealiseerd, de eerste fase werd niet goed verkocht waardoor de woningen onder de loep genomen werden en ‘gepimped’ in toscaanse stijl. Hiervoor moesten een brochure, site en uitnodiging voor de informatieavond ontworpen worden. Als uitnodiging heb ik een ‘boomerang’ card ontworpen, bij de informatieavond zijn er zakjes toscaanse kruiden aan belangstellenden gegeven, de brochure ademt de sfeer van Italie / Toscane uit. Mijn idee was om niet zozeer ‘bakstenen’ te verkopen maar meer op lifestyle te gaan zitten en in de brochure spreads op te nemen met bijvoorbeeld een heerlijk Italiaans menu, prachtige Italiaanse gebruiksvoorwerpen en de materialen (gemeleerde bakstenen / dakpannen) die bij de bouw gebruikt worden.

De uitingen waren een succes, boven verwachting waren alle woningen binnen 3 maanden verkocht…

toscaans_saendelft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s