CONCEPT VERHUISMAILING G&S

Voor G&S Vastgoed heb ik een verhuismailing bedacht, een serie ‘boomerangkaarten’ die in een minigrip verstuurd worden aan de relaties van G&S. Deze kunnen weer doorgestuurd worden en vertellen zo dubbel de boodschap door aan anderen. Ze verhuisden van de Johannes Vermeerstraat naar de Gustav Mahlerlaan, Gustav Mahler is op de kaart afgebeeld met daarover informatie, ook is er een kaart met ‘het meisje met de parel’ van Johannes Vermeer  met daarover informatie. En drie kaarten met de verhuisgegevens van G&S Vastgoed, een afbeelding van het nieuwe gebouw en de uitleg van het doorsturen.

De kaarten en ook een aantal postzegels (in lijn met het ontwerp van de kaarten) worden verzonden in een minigrip

gs vastgoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s